P & C Massage & Spa AB

God eftermiddag och välkomna ska ni vara till ett nytt inlägg. Jag hoppas allt är bra med mina läsare och att ni hunnit få er en bit mat till lunch. När det gäller att hitta på någonting på sin fritid så tänkte jag i dagens inlägg berätta för er om ett företag som jag har gått till och fått thaimassage. Om ni skulle vilja gå till ett företag som erbjuder thaimassage här i Västerås så tänker jag att jag vill tipsa er om P & C Massage & Spa AB. Det här företaget känner jag mig nöjd med, de erbjuder så mycket mer än bara thaimassage, kika gärna in på hemsidan, där hittar ni information om det som de erbjuder och så går det också att boka in sin behandling därifrån. Jag har tidigare i livet gått på vanlig massage, så att när jag för första gången i hela mitt liv fick thaimassage för några veckor sedan blev det en ny upplevelse och erfarenhet. Jag känner att denna massage är bra för kroppen, den får mig dessutom att slappna av, skulle gissa på att det är massor av endorfiner som frisätts i samband med denna massage. Jag hade inte tänkt att säga så mycket mer än så här, men det vore förstås roligt om ni som väljer att gå på en sådan här thaimassage i Västerås på P & C Massage & Spa AB ville dela med er av er erfarenhet, jag är nyfiken på att få veta hur ni tyckte att detta var. Ni kan i så fall bara skriva lite kortfattat om detta i kommentarsfältet under det här inlägget! Ha en bra eftermiddag och kväll, jag kanske skriver ett eller ett par inlägg till lite senare, vi hörs!